Cerca l'immoble que desitja de

forma ràpida!

Qui som

Promovem i construïm confort


Comercial Urbana és una de les empreses líders en el sector de la promoció immobiliària a la província de Girona. La nostra especialitat és crear cases unifamiliars i pisos d'alta qualitat enfocats a ser la primera residència en zones privilegiades de les poblacions més dinàmiques de la província, 'un estil d'habitatges' amb un segell molt particular.

La nostra empresa ha estat especialment exitosa a l'hora de desenvolupar habitatges que responguin a les expectatives dels propietaris, mantenint una atractiva forma estètica única i uns acabats d'alta qualitat.

Estem convençuts que una adequada combinació de l'experiència dels nostres directius (amb més de 35 anys d'experiència al sector), l'alta qualificació i motivació dels nostres professionals amb una atenció al client única i l'aplicació de les últimes innovacions en el sector ens permeten assegurar un resultat final de gran valor afegit, demostrat en la gran quantitat de llars construïdes des de la nostra fundació i en la qualitat contrastada amb el pas dels anys.

Qualitat en el servei, atenció al client personalitzada i garantia API.


Comercial Urbana ofereix assessorament i gestió sobre la venda d'immobles d'obra nova i de segona mà de selecció exclusiva, així com en la compra-venda de terrenys, naus industrials, lloguers de vivendes, .etc, amb un tracte i seguiment molt personalitzat i amb tota la garantia que pot oferir un API (col·legiat nº 515, www.apigirona.com).

Comercial Urbana, S.L. Grup Promotor Immobiliari
17412 Maçanet de la Selva (Girona)
Plaça Església 13
Tel: (+34) 972 16 50 18
E-mail: