Cerca l'immoble que desitja de

forma ràpida!

Immobles en venda

Referència: 1234
Xalet nou dins el casc urbà - Maçanet de la Selva

Xalet de nova construcció situat a pocs metres del centre de Maçanet, en una de les zones residencials més cotitzades del poble. Els principals serveis a pocs metres i envoltats de una zona verda ideal per a passejar i gaudir de la natura.

La casa de disseny contemporani està orientada a sud amb una transparència que permet que des de el interior doni la sensació que la casa s’integra plenament amb l’exterior.
La distribució de la casa és la següent: a la planta baixa: 3 habitacions inclosa una suite, 2 banys, i un espai obert de més de 64m2 amb cuina, menjador i un líving de doble alçada que permet una entrada de llum espectacular. A la planta primera hi ha un espai polivalent de 16m2 i un solàrium terrassa. L’exterior esta format per un porxo de 20m2 que ressegueix tot el perímetre sud de la casa. La piscina és opcional.

Estalvi energètic i respecte per el medi ambient. Aquest habitatge està dissenyat per aconseguir el màxim d’estalvi energètic. La calefacció de terra radiant així com l’aigua calenta funcionen a traves d’aerotermia, permetent un gran estalvi de consum energètic i possibilitant la opció de connectar-hi plaques fotovoltaiques amb bateries que convertirien aquesta casa en un habitatge quasi autosuficient. La casa també disposarà de un dipòsit de recuperació d’aigües pluvials de 20.000litres que estarà connectada a les cisternes dels banys. Mesures: Superfície parcel.la de 460m2 aprox. Superfície construïda casa 166m2 aprox. Detall de les superfícies: Zona de dia 64m2 Zona de nit 64 m2 Hall d’entrada i bany de cortesia 12 m2 Espai polivalent 16 m2 Solàrium de 20m2 Porxo cobert 20m2 Terrassa de 40m2 Piscina de 32


Preu immoble: a consultar

Imatges de l'immoble:
Informació de l'immoble:
  • Dades de l'immoble:
  • Població: 475

Imprimir fitxa


Tornar al llistat
Comercial Urbana, S.L. Grup Promotor Immobiliari
17412 Maçanet de la Selva (Girona)
Plaça Església 13
Tel: (+34) 972 16 50 18
E-mail: